6 Januari

Kände mig inte motiverad att titta in här igår. Satt mest och umgick med mina roomies som jag var och hämtade på flygplatsen i fredags. Har blivit många gosiga kramar med lilla Beckisen. Började även med ett litet maraton av Gilmore Girls. Har aldrig sett om serien sen den visades på tv och jag vet att jag missade nästan hela sista säsongen så jag har ingen aning om hur det faktiskt slutade. 
 
Idag ska jag fortsätta med mitt maraton och jag ska även hinna med att åka förbi Kristina och hämta min väska som jag lämnade där i fredags kväll. Känns lagom segt att mest bara gå och räkna ner dagarna nu, speciellt när man inte har så mycket att göra. Är trött på Sverige och vill härifrån nu. Imorgon ska jag hem till syrran i alla fall så dagen kommer gå fort. 


Kommentarer
Sandra

Vad kul! Då kanske vi kan försöka styra ihop något tillsammans om det är möjligt :D

2013-01-06 @ 22:18:32
URL: http://bjorkasandras.blogg.se
Sandra

Skoj att du är taggad! Jag skulle vilja påstå att jag är det också, bara lite svårt att greppa att jag faktiskt ska iväg. Känns väldigt långt bort fortfarande och har en del att göra dessa veckor. Men ska bli riktigt kul att äntligen komma iväg! :D

Och ja, OTH är absolut anledningen. Haha! Flera års längtan kanske snart är över! :)

2013-01-06 @ 22:21:57
URL: http://bjorkasandras.blogg.se
Sandra

Ja, det är klart att det hänger mycket på en själv :) Hoppas bara man hittar folk som det känns naturligt med, sånt kan ju antingen gå av bara farten eller ta lite tid :) Får anstränga mig lite i början för att hitta på saker och träffa massa nytt folk så ska det nog gå bra :)

2013-01-06 @ 22:37:55
URL: http://bjorkasandras.blogg.se
Sandra

Jo, det är klart! Absolut, bara att köra och hoppas att man klickar. Jaha, vad kul för dig! :)

2013-01-06 @ 22:42:33
URL: http://bjorkasandras.blogg.se
Jennie J

Om du har tid någon dag så vill jag gärna dricka kaffe innan du åker.

Svar: Jag trodde vi hade bokat in onsdag den 16e redan? Eftersom du var ledig. Och jag och Kristina funderar på att se Les Miserable på kvällen den 18e i Edet om du vill med då också?
Emma

2013-01-07 @ 16:46:27
URL: http://jencie.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0