10 Januari

Blev riktigt chockad när jag kollade mailen för en stund sen och såg att vi fått en lista med alla svenskar som ska åka den 21e. Trodde att CC skulle skippa detta den här gången eftersom man så lätt kan få kontakt genom till exempel Facebook numera. I vilket fall, jag var övertygad om att vi inte var många fler än de som är i eventet för den vecka på training school men när listan innehöll 19 (!) svenskar tappade jag hakan. 
 
Hade haft lite kul med tanken på att av svenskarna skulle outnumber tyskarna på skolan, något som aldrig händer annars men nu när så många fler inte är med i gruppen bara härifrån, hur många är det inte till i resten av världen? Känns ganska otroligt att så pass många ska åka nu på vintern med tanke på att sommaren + september har de största gruppern. När jag åkte sist var vi 7 svenskar den veckan jag var där och det var många  från ett land under en vecka. Tycker i alla fall att det är jätte kul att det verkar bli många!


Kommentarer
Sandra

Det kanske var samma vi hittade, en av de jag läste om fick också fly! Skitläskigt! men ja, det är nog väldigt ovanligt :) Håller helt med att man borde testa rematch innan man ger upp.

Jag läser en hel del, både såna som snart är på hemväg och en hel del som åkte i under sommaren/hösten, de uppdaterar ganska regelbundet. Här är några exempel:

http://sannaaupair.blogg.se/
http://fannyt.devote.se/
http://hipphurra.blogg.se/
http://fannymattila.blogg.se/
http://thenewyorker.webblogg.se/
http://Lifeofjlo.blogg.se/
http://malin-asplund.blogspot.se/

Den här tjejen åkte i början av året och ska nu förlänga ett år;
http://nadjiss.blogg.se/?tmp=677138

2013-01-10 @ 22:47:39
URL: http://bjorkasandras.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0