13 December

Idag har jag varit på massage och lite spa tillsammans med Malin. Var verkligen skönt att få en genomkörare på ryggen och nacken. Sen var det inte heller helt fel att bli alldeles varm och gosig i bastun efteråt. Försvann ju dock fort när man gick ut i kylan. 
 
Eftermiddagen fick bestå av lite barnvaktande. När humöret inte gick att hålla på topp längre fick det bli musiknummrena i Tangled och när de tog slut tog jag tag i en klassiker; La Bamba. När jag väl satt och letade efter musiken i den ifrågasatte jag verkligen varför jag fick se den när jag var typ 4-5, är ju massa våld, våldtäkt och ganska många som dör. Kanske inte det bästa för en 1åring att se men vi höll oss till musiken och den uppskattades, haha. 
 
Idag har varit en sån där dag då det känns hemskt att jag om lite mer än en månad ska lämna alla här i Sverige. Att jag inte längre ska bo med Malin, Eric och Beckis. Att jag inte kan få gosiga morgonkramar från en nyvaken bebis. Att lokaltrafik kommer vara ett minne blott, haha. I morgon känner jag säkert tvärtom, att jag inte kan komma bort fort nog. Det går ganska upp och ner just nu. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0