Titta, jag kan blogga! ;)

Jag har inte glömt bort bloggen. Har mest varit 'eh' om att faktiskt skriva här. Känns inte som om det funnits anledning nog att göra det och den lilla internet-tid jag faktiskt hade ville jag inte spendera på att skriva meningslösa inlägg. Men nu har jag stadigt internet igen, på både gott och ont ;). Får se hur stadiga mina inlägg blir trots detta. Känner som sagt för det mesta inte för att blogga länge överhuvudtaget. Så troligen mycket sporadiskt.

Är som sagt tillbaka i Sverige nu. Sommaren försvann alldeles för snabbt och jag är långt ifrån redo för att ta tag i skolan och allt arbete det innebär. Men har inget större val, så det är bara att dyka rätt ner i böckerna och kompendiumen. Det var jätte mysigt att träffa alla i skolan igen visserligen. Har saknat mina fina vänner massor. Är även extra kul att Issa kommer spendera mycket mer tid här i Trollhättan nu så vi kan ses oftare än vad vi gjort de senaste åren.

Imorgon blir det nog till att gå in och sätta sig i biblioteket och plugga lite. Kvällen bjuder dock på betydligt roligare aktiviteter, det vet jag redan. Nu blir det ett avsnitt av Rookie Blue och sedan sängen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0