Dag 16

Dag 16: 5 saker som gjorde dig glad idag

Okej, så jag modifierar den här lite, och säger de senaste 24 timmarna istället. Är ju fortfarande en dag, så tekniskt sett så fungerar det i alla fall ;)

     1. Att vi bokade hostel i London. Bor på promenad avstånd från stället konserten är, vilket är mycket trevligt, och troligen innebär att vi kan strunta i jackorna så som vi gjorde till Cobra Starship förra året och inte behöva oroa oss för om de har kapprum eller inte. Hela det här satte igång mitt inre flail igen, och jag blev nästintill lika exhalterad som när vi bokade själva resan. + att jag pratade med Malin samtidigt, som gjorde samma sak. Nerds 4 ever ;)

     2. Det lilla klippet med Panic! at the Disco's nya låt som kom ut. 30 sekunder underbarhet. Vill bara höra mer! mer! mer!

     3. Att det var sol idag. Lyfter alltid humöret så här års.

     4. Kom på att imorgon börjar White Collar med ny säsong, och på torsdag kan jag se på nya säsongen av American Idol. Hade glömt bort att det var den här veckan, så det blev lite av en glad överraskning. Även om jag inte är helt nöjd med den nya juryn i AI så är det i grunden samma koncept och det kommer sjungas fint under våren. Efter auditions, så klart.

     5. Soppan blev bra idag. Och att mina grahams/morot/äpple muffins även dom blev bra. Man vet ju aldrig hur det hela slutar när man inte använder recept. Är just nu inne i en period då det mesta jag lagar blir väldigt gott. Hoppas det håller i sig resten av veckan, för jag har flera recept som jag aldrig gjort innan som ska testas.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0