the end is near

Julen är över och det är bara några få dagar kvar på det här året. Det känns lite som om jag inte riktigt tänker på det som att året är över, utan mer som att livet bara fortsätter. Jag menar, visst det gör det ju men jag har kommit bort lite från det där med datum, och att saker och ting tar slut. Att det är "nytt" år är bara ett koncept som någon hittade på, livet är ju egentligen inte uppdelat i tid på det här sättet. Men trots allt så har det gått fort sedan förra nyåret. Jag ser som vanligt fram emot att fylla i den där årslistan, haha.

Sitter just nu med en ansiktsmask på och har precis stängt ner alla dokument till C-uppsatsen för dagen. Mest av allt vill jag stänga ner dom förevigt men det lär ju dröja ett par veckor till innan man får göra det. Spss är mycket mer tidskrävande än jag trodde från början och att tolka all den där jävla outputen är inte kul. Ska verkligen bli skönt när den är klar och vi kan lägga det här bakom oss. Det har bara varit så sjuk ovärt.
Imorgon bär det av hem till Bojana för lite pluggande. På riktigt den här gången. Hinner säkerligen med en hel del kaffe också. Sen har vi ju inte setts på typ 2 veckor så vi har lite att ta igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0