This world keeps spinning faster

Det var fint med besök tidigare idag, blev en mycket bra paus i pluggandet. Eller ja, det blev mer eller mindre slutet på dagens studier. Efter att de hade åkt härifrån, satt jag en stund till innan jag promenerade in till centrum för en sen fika med Jennie. Blev först en tur i garnaffären, där jag hittade garn jag ville ha vantar av, men som inte går att göra vantar av, och Jennie inhandlade vad hon kom dit för. Sen blev det en sväng in på OnOff och jag framkallade lite kort för att sätta upp på väggarna. Efter en mycket trevlig kaffe-paus, svängde jag in på Åhlens och köpte en ram till det ena kortet. Promenaden hem spenderades på telefon med mamma.

Kvällen har sen mest varit till för att se serier. Jag gillar verkligen hur denna säsongen av 90210 artar sig. De har fått till det med storylinesen och karaktärsutvecklingen. Inte för alla, men för de flesta. Dock undrar jag varför Navid bara verkar få mindre och mindre tid. Det gillar jag inte. Ska nu avsluta med White Collar. Har tagit mig igenom hela första säsongen, och jag sitter totalt fast. Fantastiskt välgjord serie.

Imorgon blir det pluggande i skolan. Och säkerligen en hel del onödigt prat om annat ;)


Kommentarer
Harry Barry

IT'S A PICTURE OF NAVID ISN'T IT?! I TOTALLY THINK IT'S A PICTURE OF HIM! YOU FRAMED HIS BODY AND PUT IT ON YOUR WALL/SHELF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-10-05 @ 22:55:34
URL: http://irsalicious.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0