i'll be the devil if it suits you

Efter en trevlig kväll/natt/förmiddag med familjen Hellner, försökte jag vara lite produktiv och få pluggat lite. Gick sådär. Kunde inte riktigt fokusera på det som stog i boken, utan jag bläddrade mest fram och tillbaka. Minns inte så mycket. Dock måste jag ju då säga att de teorier vi läser om, hur minnen formas, stämmer in på detta. Eftersom min uppmärksamhet inte var på det jag läste kunde jag inte lagra in informationen = inga minnen/kunskaper. Är dock ett plus att jag kommer ihåg de teorierna överhuvudtaget, hehe.

Istället har jag städat och diskat. Måste säga att det var ordentligt sug i dammsugaren nu! Bytte påse efter senaste omgången, och det är fantastiskt vilken skillnad. Nu behöver jag dock köpa nya påsar om jag ska kunna byta igen. Har även rensat bland all skit jag hade på matbordet/soffbordet, så nu är pappershögarna något mindre. Det mesta måste jag dock spara ett tag till, om jag vill kunna gå igenom anteckningarna till tentan. Har glömt blocket så många gånger den här kursen, så det är lösa blad kors och tvärs.

Ikväll blir det action blandat med, vad jag antar är, en romantisk komedi: Red och Beauty and the Briefcase. Ser mycket fram emot att njuta av Bruce ett par timmar :)

Först blir det middag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0