It's a summertime feeling

Vinden lugnade ner sig ordentligt, och det var verkligen fint-fint väder ute idag. Jag var våghalsig och satsade på kortärmat redan från början och har faktiskt inte frusit på hela dagen. Så det ska vara. Rapportskrivandet i biblioteket gick prima (bortsett från när jag satt fast i öven en timma) och jag var klar redan halv 4. Hade likadant som igår mycket trevligt tillsammans med min studiegrupp, dom är bäst <3.

Efter jag var klar tog jag bussen hem till mamma. Vi satte oss på hennes balkong, och jag gillade verkligen solen där. Bev riktigt varmt, och jag försökte mig på att sola benen. Det får nog dock bli ett senare projekt, för det hände inte mycket där. Däremot börjar armarna gå åt rätt håll, och även ansiktet är inte längre spök-vitt. Jag börjar inte på noll den här sommaren i Chicago i alla fall :)

Imorgon blir det finslip på rapporten, inskickning och sen Överby med Anneli och Alwa. Var längesen jag träffade busan så det ska bli kul. Hoppas på gott humör från hennes sida, men det är ju inget man kan vara säker på när det gäller henne ;)



Kommentarer
Bojo

As much as i like you, and your blog and comments, I really feel sucky today!!! Do you think it's because Marlene is doing me tomorrow?

2010-06-02 @ 09:17:03
URL: http://sr.netlog.com/bodizzzle


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0