I'll tell you my friend, one day this world is going to end

Fick mig en mindre chock när jag gick ut till affären tidigare idag. Efter att inte ha varit ute på ett par dagar, och fullkommligt förstått hur mycket snö som faktiskt har kommit, fann jag mig med snö upp till midjan. De som känner mig kan tänka sig hur irreterad jag var över denna insikt. Efter den här vintern, som förövrigt är från helvetet, hatar jag snö mer än någonsin. Dock tycker jag att något som kommer från helvetet borde komma med värme ;). Bara tanken på hur lång tid det kommer ta innan all snö är borta är fruktansvärd. Det är ju trots allt vår om 8 dagar, men det lär ju inte visa sig direkt.

Mitt internet har ananrs varit lite halvdant i två dagar. Bara fungerat 1-2 minuter åt gången, sen var man tvungen att dra ut nätverkskabeln för att ansluta igen. En liten stund innan melodifestivalen ikväll tänkte jag att jag i ett sista försök till att fixa det kan starta om datorn, se om det hjälper. Och det gjorde det! mycket glad, för melodifestivalen vill jag inte issa, hihi. Sen att veckans bidrag var allt annat än bra, är en helt annan sak. Darin's låt var bäst, men bara som låt i allmänhet, inte för att skicka till ESC. Det fungerar itne emd en ballad längre, så är det bara.

Eftersom jag var uppe alldeles för länge inatt, och inte vaknade förrän nästan halv 12 idag, är jag nu inte ett dugg trött. Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på. Är inte allt för sugen på att se på film eller tv för tillfället, och jag har knappt gjort något annat än att läsa de senste två dagarna. Är jag fortfarande vaken mitt i natten i natt med så ska jag sätta på OS och kolla på isdans, det enda jag vill se.



Kommentarer
Anonym

Haha det där med bild, ja.. Jag har varit så helt inne i mitt storstädande och rensande och emellanåt kastat kärleksfulla blickar samt klappat den nya sötnosen, men det där med bild tänkte jag inte på;) Lovar att det kommer under kvällen, är dock helt slut efter att inte gjort något annat än städat och tränat dem senaste dagarna typ, så..

2010-02-21 @ 19:41:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0