...and the way the wind blows


Alwa gillade mina solglasögon i fredags



Trots att jag bara känner, bla, blä, usch, över att sätta mig ner och blogga ikväll så vet jag att jag lika gärna kan göra det. Annars är det lätt hänt att jag åter igen glider in i att inte uppdatera alls, och det vore ju inte så kul.

Ullared var som sagt lyckat. Fick hittat en ny vårjacka, min första på jag vet inte hur många år som inte är en fleece-jacka eller av typen regn-jacka, jag köpt. Kändes väldigt skönt att gå runt i idag måste jag säga. Jag började dagen med en tur till Maxi för att handla mat. Upptäckte imorse att det enda 'ätbara' jag hade i kylen var vodka, och det har jag inga planer att leva på. Sen vidare ner till Edet för att lämna tillbaka Lars bil. Blev kaffe på mammas balkong. Solen värmde ordentligt, och jag hoppades på lite färg, då det kändes som att man blev bländad av mina bara armar. Hurm. Dock kan jag väl se mig i månen om det, solen tar ingenting på mig i det här landet.

Sen mötte jag upp Jennie och Melanie för en promenad. Mellis satt på cykeln så det gick inte speciellt fort. Vi stannade även ganska snart på Fuxerna's lekplats och satt där och grävde en stund. Skulle även tagit lite kort där, men till min stora förvåning var batterierna i min kamera slut. Det är väldigt sällan att de verkligen är helt slut.

Bussen hem, och jag tog igen den korta promenaden med att gå hem från torget. Lagade mat och satte sen på Prison Break. Säsong 2 har inletts, så nu kommer min hjärna bli helt knasig igen, hihi. Nu ska jag gå och göra lite popcorn, köpte nämligen ny grillkrydda idag så de kan bli riktigt goda. Sen ett avsnitt eller två till av PB :)


Kommentarer
Bojo

Were there any wings on Prison Break? If so I wanna hear all about it! And by the by I wouldn't hold my breath for the colour!!

2010-04-12 @ 00:32:16
URL: http://sr.netlog.com/bodizzzle


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0