there's been a few things i've been meaning to let go of tonight




jag är mycket medveten om det faktum att bilderna inte är speciellt bra. suddiga, och alwa har jag redigerat upp nivåerna på ganska ordentligt, för innan kunde man inte ens se att tröjan var rosa. min kamera klarar inte riktigt av något annat än superljust, fint väder, och affärer inomhus en mulen dag uppfyller inte riktigt de kriterierna, hurm. men eskil var så söt när han inne på glitter hittade lite fina smycken som han tog på sig. han var mycket förtjust i ringarna. jag hittade annars också en fin ring där inne, men jag ska hålla mig. forever21 är inte så långt borta nu ;)

kan även berätta att min brist på smidighet har fortsatt idag. tappade en 1½ liters cola flaska på foten när jag handlade. aj. det gjorde ont en bra stund efteråt.

american idol var grymt bra idag. framför allt Lee. jag kommer bli grymt besviken om han inte kammer hem segern om en månad. jag tror ju visserligen att han har en bra chans, men man vet ju aldrig. dessutom är det ju inte vinsten där som spelar så stor roll i slutändan. går ju bättre för adam lambert än för kris allen, och adam kom ju tvåa förra våren. har efteråt även hunnit med 90210, och att skriva på mina lektioner. börjar se ett slut på planeringen inför nu. dock finns det massa efterarbete att göra. små steg, små steg.



Kommentarer
Anonym

Gud så söta! ;)

2010-04-29 @ 21:36:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0