I've got my tongue in my cheek, a hopeless romantic

Lyckad dag. Var på ett sätt skönt att komma tillbaka till skolan, och få en lite seriösare grej att fokusera på. dock skulle väll mina kära studiekamrater invända på hur seriös jag är under föreläsningarna, haha. Det kan verkligen variera. Idag ar jag väl kanske inte allt för fokuserad under större delen, men det var mest för att det var upprepning av sådant vi redan ha hört. Tycker inte det känns speciellt meningsfullt att lyssna på en föreläsning, där föreläsaren använder sig av exakt samma powerpoint hon gjorde kursen innan, och säger exakt samma sak. Helt onödigt.

Andra bra nyheter är att jag fick godkänt på uppsatsen från förra kursen! Det betyder godkänt på hela kursen, vilket är trevligt. Var inte så sugen på att göra en komplettering, om jag ska vara helt ärlig. Så det var skönt.

Efter skolan tog jag en tur till torget för att ladda busskortet, och sen gick jag hem i regnet. Ingen ide att börja på laddningen än, helst ska jag hålla mig till den 9, men vi får se om det går, haha. Sen hann jag bara vara hemma en liten stund innan Irsa, Mala och Sara hämtade upp mig för middag ute. Så nu är jag nyss hemkommen, och jag sätta igång förra veckans avsnitt av Grey's Anatomy. Hinner nog även med Private Practice innan det är dags att sova.



Kommentarer
em

Gött att du fick godkänt på kursen:) Kan btw inte följa med till Ullared, det blir jobb för mig i helgen, Mekonomen:) Men just nu är jag mest nervös över att ringa min chef och prata semester...=/

Puss!

2010-04-07 @ 14:19:04
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0