Hej mitt vinterland, nu är jag här...

Okej, det har än så länge inte varit så fruktansvärt kallt att komma tillbaka till Sverige. Har kunnat använda kortärmat både igår och idag,även om jag idag var tvungen att använda en regnjacka över. Kunde varit värre.

Känns än så länge lite udda att vara tillbaka, men det går väll över när skolan kommit igång och jag kommit in i ltie mer av en rutin igen. Är troligen lite lätt jetlaggad också, vaknat runt 6 två dagar i rad, inget jag hoppas håller i sig. Ska hålla mig från att ta en tupplur under dagen idag och se om det hjälper.

Bästa har dock varit att jag fått fixat min dator idag. Anneli var sås näll och körde ut mig till Torp för att få lämnat in den och väl där sa gubben; ge mig 5 minuter och 5 minuter senare var han tillbaka med min fullt fungerade dator, fortfarande med allt kvar på hårddisken. Ville helst hoppat på och kramat honom av glädje. Känns väldigt gött att den är fixad. Kan väll dock säga att min mobil just nu är stendöd, om någon försöker kontakta mig, för att jag glömde laddaren hos mamma igår. Så på fredag är jag åter igen kontaktbar genom den.

Ska snart bege mig in till stan och träffa Irsa för en fika på Espresso House. Ska allt bli kul att träffa henne igen, vi har ju massor att prata om :). Mindre kul är skolan imorgon, men det är ju bara att bita ihop och genomlida..



Kommentarer
em

bäbiii, jag vill veta när du kommer hit? har kanske match på fredag, men vet inte... puss saknar dig!!!!

2009-09-03 @ 00:14:06
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/
em

e inte säker på att jag har match, men ja vi kan ju höras på förmiddagen:):) Puss

2009-09-03 @ 11:09:19
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0