15 September

Dagens resa har idag gått till Göteborg för en träff med Issa. Jag tog tåget i förmiddags, något jag varit sugen på att göra länge nu, och sen gick vi för lunch/fika på ett mysigt café. Kunde till och med sitta ute i höstsolen utan att frysa ihjäl, jätte mysigt. Blev massor av prat eftersom vi bara setts en snabbis förra helgen sen innan sommaren. Tog sen även en snabb tur genom lite affärer, mest för att hitta permanentvätska till mamma men sådan tur hade jag inte. Istället blev det till att ta bussen till Edet och mamma tomhänt.

Hann knappt komma till mamma innan Niklas kom för att hämta upp mig för att bege mig hem till Anneli och co. Alwa har än så länge varit lika förtjust i mig som alltid; illvrålar så fort man håller i henne, speciellt om Anneli eller Niklas inte är i närheten. Men hon kommer allt komma över på min sida, vinnas av min charm ;). Anneli har åkt iväg på Me and I party, så jag och Niklas sitter istället och tittar på Idol. Än så länge har ingen vunnit över mig helt, hoppas på lite fler bra sångerskor/sångare innan avsnittet är slut.

Sen måste jag även gratulera Jennie, som klarade sin uppkörning idag! Kan alltid komma till bra användning att ha en kompis som har bil ;) + att hon nu kan komma och hälsa på lättare..

Oh, nu kom Niklas med lite glass, så jag får äta den innan den smälter :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0