We'll keep it going strong, 'cause I feel it in the songs



Dagen började med att jag släpade mig ur sängen. Mina sovvanor är nog inte vad de borde vara. Brukade inte sova längre än 8-8.30 förr och nu är det sällan jag vaknar självmant innan 10. I vilket fall så tog jag en välbehövlig dusch och begav mig sen mot skolan för att träffa Irsa. Vi smet in i ett tomt klassrum och hade alla planer i världen på att plugga på vår hemtenta men istället blev det gamla instuderingsfrågor och ordkunskap inför en kommande tenta. Vi pluggade ju i alla fall. Det borde ju räknas. Sen kom Sara och Soso. Då gick vi ganska snart till Espresso House istället.

Hamnade även en snabbis inne på Bokia och när jag upptäckte att dom hade 20% rabatt, enbart idag, kunde jag inte låta bli att köpa Andreas Carlsson's bok. Har än så länge bara läst 40 sidor, har faktiskt jobbat lite på hemtentan sen jag kom hem, men det är redan så mycket som han säger som jag instämmer med. Verkar extremt lovande inför resten av boken. Helt klart bra läsning. Så det är där resten av min kväll kommer spenderas, med näsan i Andreas historia om hur musik är underbart.



Kommentarer
Sara

Emmaaaaaaa u've read 40 pages . The book was suppose to be motivation factor. Well I should probably be happy that u studied anyway:D



2009-11-24 @ 00:28:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0