Yesterday I was down and out. Today I have nothing to frown about.

Ganska kort dag i dag på praktiken, men tyvärr var humöret inte det bästa idag. Mitt var det inget större fel på men andras gjorde det inte lika kul att vara runt dem idag. Anneli+barnen hämtade mig när jag slutade och vi åkte till Överby. Anneli hittade vad hon letade efter, medan jag gosade med Alwa, hon skrattade massor och gillade att se Moster idag. Kittlade mest på de andra två busarna och Eskil fick sig även en massa pussar trots att han försökte undkomma. Älskade att solen var ute hela dagen idag, det gjorde allt de trevliga trevligare!

Har kollat på American Idol ikväll, trevligt att veckofinalerna har börjat på riktigt nu. Jag har mina favoriter men i år finns det verkligen så många som är riktigt bra och har chanserna att lyckas efteråt. Ska bli spännande att se vem som åker ut, finns ingen som jag känner är given.

Imorgon blir det lite sovmorgon igen, är glad att Irsa börjar sen hon med så jag kan åka med henne. Annars hade det blivit tidigt buss i vilket fall. Imorgon är även sista praktidagen för veckan, fredag innebär en tur till HV och studiegruppen. Det ska helt ärligt bli ganska skönt, käänns lagom med 4 dagar pratik och det blir tomt att inte se de andra från skolan ett par gånger i veckan.

Nu ska jag läsa lite, har 3 böcker jag jobbar med. Ska försöka bli klar med en iaf, få ner antalet lite. Sen sovdags!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0