is there any hope for me? anything is possible.

Ja då är det 4 dagar sen senaste uppdateringen. Hurm, så som det inte skulle bli. MEN om vi ska gå efter det att tanken räknas så hade jag en uppdatering i min hjärna endast en dag efter förra inlägget men sen la nätverket ner och jag orkade inte starta om datorn. Sen var jag inte på internet hela dagen igår eller idag, förrän nu ikväll, så jag får skylla på det. 

I fredags var jag downtown och köpte ytterligare två linnen. Hade Jamba Juice (smoothie) till lunch, men valde fel och orkade sen inte heller dricka mer än halva. Hade helt glömt bort hur enorma dom faktiskt är. Tänkte på dig Issa ;). På lördagen var det dåligt väder igen och jag följde med Helen och barnen till affären. Sen hade en kompis till dom en bbq för en roddförening som han startat så vi åkte dit. Det var precis vid Chicago River på den södra sidan och vi fick åka med på en båttur. Fick höra massa äckligt om floden, bland annat att de brukade dumpa resterna från slakterierna som låg intill och att det fortfarande ligger där på botten och ruttnar. Så äckligt! Så jag kommer verkligen hålla mig borta från att ramla i floden, hurm.

Igår var det fint igen, verkligen helt perfekt väder. Soligt men inte för varmt och inte fuktigt. Jag tog mig en ordentlig promenad i området runt YMCA medan Helen och barnen var och badade i poolen där. Gick lite lätt vilse ett tag men hittade snabbt tillbaka. På kvällen gick jag och Helen på bio. Vi såg The Hangover, som verkligen rekommenderas. Den var verkligen jätterolig, hihi.

Idag var jag och barnen på Lincoln Park Zoo. Fick som vanligt inte sett mer än en tredjedel av zoot trots att vi var där i lite mer än 3 timmar. Kommer nog bli mer än en tur dit under sommaren iaf. Sen åkte vi och hämtade Helen när hon slutade jobbet. Sen har jag inte gjort så mycket. Upptäckte dock att jag blivit solbränd, på ena axeln. Hoppas det ska bli soligt någon mer dag så jag kan jämna ut det lite. Har läst lite och återigen försökt komma ikapp med allt jag missat att läsa när jag inte är på datan på 2 dagar. Har dock inte lika mycket abstinens här när det händer, som jag hade i Sverige. Nu ska jag läsa lite till innan det är dags att sova.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0