It's starts eyes closed

Läste igenom föregående inlägg och märkte hur osammanhängade det var. Jag var bara väldigt trött när jag skrev det, hoppas ni kan ha överseende med det. Om ni ens orkade läsa längre än 3 rader, vill säga. Tanken är i alla fall att jag en gång i veckan kommer lägga upp en ny låt.

Idag har jag annars varit allmänt off. Trött som attan men det är helt och hållet mitt eget fel eftersom jag släckte alldeles för sent igår. Täcket drogs över huvudet igen när klockan ringde och jag funderade på att stanna hemma från skolan. Visste dock att om jag gjorde det fanns det ingen chans till att någonsin klara grammatiken. Inte för att genomgången gav allt för mycket klarhet, utan det blev ganska mycket och lite lätt rörigt. Finns så himla mycket skit runt grammatik, det är inte klokt. Fick även läsa lite högt i slutet, så han kunde kolla uttal. Något som självklart gick bra för min del, är tur att det är nått jag är bra på i alla fall. Enligt mamma är jag en liten tjötröv, så prata kan jag allt ;)


Ska skriva det vi har tills på fredag nu, har inte kommit igång innan. Är verkligen samma gamla vanliga vanor, med att inte starta med en gång. Ska bara välja person att skriva om så ska det nog gå fort. Har en i tankarna och troligen blir det den, för det är enkelt.



Kommentarer
EN TJEJ I STORSTAN

Åh tack sötis vad snäll du är :)



/ En tjej i storstan

2009-01-19 @ 19:05:38
URL: http://entjejistorstan.blogg.se/
Emma

SVAR:

Åh, så roligt, för de flesta böckerna jag läser visar sig vara jättedåliga. Då kanske det inte blir så denna gången :)

2009-01-20 @ 14:26:16
URL: http://emmasol.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0