Some bridges have burned but there were lessons learned

Gårdagen spenderades hemma med massa disk och städning. Fick även pluggat lite, hittade till och med på ett par nya ord på engelska när jag skulle läsa av fonetiken, haha. Men efter att ha pratat med några av de andra i klassen idag så är det inte bara jag som lyckats med det. På kvällen åkte jag hem till Sara och det blev lite tjejkväll med film och massa tjöt. Väldigt tevligt och jag kom inte hem förrän efter 11 och kände inte för att göra mer bloggning än veckans låt.

Imorse ville jag mest slänga mobilen i väggen när den pep till alldeles för tidigt. Slutade med att jag låg kvar ett par extra minuter och sen stod länge i duschen. Ingen tid för hårblåsningen eller sminkning idag, så zombie var min stil ;). Sen frös även håret till is på väg till skolan, mindre mysigt. Lektionerna idag kändes helt onödiga, han gick inte igenom något man inte kunde läst sig till. Satt kvar ett tag efteråt och tjötade med ett par tjejer från klassen, alltid lika trevligt.

Nu ska jag packa ihop väskan för att åka iväg till mamma lite senare. Imorgon blir det klippning för min del, äntligen! Och innan det blir det bebismys med Alwa :D. Fick ett mysigt mms från Anneli under den tråkiga lektionen på en leende lite Alwis. Var det bästa på hela dagen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0