A quick stutter from my scrambled brain

Tilde-bus gör sig till framför kameran
(Hon är även måttligt lik sin Moster Helen här)


Blev allt bebisgos i förmiddags, och även gos med de stora busarna. Eskil har fått en ordentligt ögoninflammation och fick inte gå till dagis. Då ville inte Tidle heller gå så allihopa åkte hem till mamma istället. Tilde följde även med mig när jag klippte mig. Hon var inte tyst en sekund under hela tiden där. Troligen var det för att ingen annan var där och jobbade idag och hon har träffat frisören ett par gången innan. För min del var det väldigt skönt att få klippa sig lite iaf. Behövde inte ens känna på håret för att se att det verkligen var i bättre kvalitet efteråt. Kan verkligen inte gå så länge mellan klippningarna, funkar inte med mitt hår.

I eftermiddags åkte jag och mamma till Överby och jag fick storhandlat. Mycket välbehövligt eftersom det mer eller mindre ekade i min frys. Jag införskaffade (äntligen) en extern cd-enhet så jag kan bränna ut kort och skivor. Mycket välbehövligt kan jag lova. När jag kom hem var jag även duktig och skrev on min paragraf för skolan som ska in på fredag. Nu är det bara uppsatsen kvar.

Imorgon är det praktik på schemat. Mindre kul att min dag då kommer börja klockan 6 men inte mycket att göra åt. Slutar 11 men första bussen därifrån går vid halv 2, så det blir till att sitta där och vänta ett tag. Ska nog ta med lite grammatik och fonetik övningar, är nog ett av de bästa ställena att sitta och öva på. Inget annat som distraherar så man verkligen får det gjort. Nu är det dags för sängen, om jag ska komma upp imorgon.


Kommentarer
maria

svar: ja, eller hur! hade själv funderat mej galen på hur man gjorde med musiken och helt plötsligt lyckades jag klura ut det idag! man gör i alla fall så att man lägger in youtube-klippet som vanligt i bloggen, klickar på klippet så att det dyker upp små fyrkanter runtom klippet. sedan är det bara att "dra" klippet till önskad storlek, som i mitt fall då jag gjorde det så litet att bara den lilla menyn syns i bloggen! svårare än så är det inte! :)

2009-02-04 @ 19:56:19
URL: http://huddleformation.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0