Oh, don't you mind the war tonight

Ledig dag från praktiken idag, något jag välkomnade med extremt öppna armar. Har dragit på mig en förkylning, troligen courtesy från Anneli och co, men det kan även varit Helené från klassen som var dålig i slutet av förra veckan. I vilket fall var gårdagen inte kul med 3½ timmars sömn i bagaget efter att ha suttit upp med hemtentan kvällen/natten innan, stressa för att få in den under dagen tillsammans med praktik och knappt kunna andas. Idag kunde jag äntligen komma iväg till apoteket och köpa nässpray.

Så nu har jag satt mig i soffan och kurerat mig med sprayen, och snart ska även kaffe och fika intas. Kaffet råkade dock bli ltie svagt, eftersom jag var lite borta och hällde i hälften så mycket pulver som det skulle vara. Smakar ganska okej iaf, är för trött för att bry mig. Hade tänkt att jula till det lite och köra på en lussekatt, men de hade bara sånna med saffran i affären och då fick det vara.

Funderar på att köra igång CSI Miami för det kan man slötitta bra på, man behöver inte tänka så mycket. Även veckans avsnitt av One Tree Hill lockar. Dagen ska i vilket fall spenderas i lugn och ro.


Kommentarer
syrran

Här hade det funnits nygräddade lussekatter!!! Krya på dig....förlåt för att vi smittat dig...

2009-12-02 @ 14:56:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0