all i want to do is love you

Det blev inte så mycket pluggande som jag hade tänkt mig, och som jag behövde göra egentligen. Mamma ringde imorse och lockade med bebis och jag är svag, och åkte dit. Så det blev lite mys med Alwa, som inte var på lika bra humör som sist men hade sina ljusa stunder också. Var duktig och åkte därifrån relativt tidigt, för att hinna med att plugga lite mer.

Mötte Irsa på torget och gick med henne när hon käkade och sedan gick vi till skolan och bibliotektet. Jag var dock inte på humör för att plugga där så jag åkte hem igen, och Irsa stannade. Väl hemma kollade jag på American Idol och läste på inför föreläsningen imorgon. Sjukt tråkigt att läsa om Englands ekonomi måste jag säga. Sen blev det lite mer plugg. Bytte gardiner och för en gångs skull kan jag nog få hålla med mamma om att de skulle behöva strykas. Kanske investerar i ett strykjärn till hösten ;)

Har efter det bränt ut mp3 skivor på mitt musikbibliotek, för att ha som backup om datan krashar igen. Vill inte behöva göra om allt igen, som  jag gjorde sist. Fick även bränt ett par skivor till Anneli. Nu ska jag gå och lägga mig, har ju som sagt skola imorgon.


Kommentarer
Krizzy

hehe nee d trodde inte ja heller att ja skulle skriva nån gång :P men jag saknade det verkligen när jag var där bara den känslan av att kunna gå ut och göra vad som helst så kan man ju inte riktigt göra i en lägenhet :P

2009-04-30 @ 23:46:09
URL: http://krizzy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0