Branded for life

Fick en kommentar där någon frågade vad jag hade för tatueringar, något jag med glädje delar med mig av. Jag har som sagt 6 stycken, dom ja, förökade sig väldigt snabbt i våras. efter min första var jag väldigt skraj för att göra fler eftersom ajg tyckte den gjorde så ont att gör men till slut trotsade jag min rädsla för smärtan och gjorde faktiskt 2 på en gång. När dessa 2 inte gjorde speciellt ont så släppte hela grejen med att göra fler pga av rädslan för smärtan och det blev ju som sagt några fler. Till mammas stora förtret, haha.

Min första var en liten fjäril på ankel, i svart. Sen skaffade jag på ena handleden konturerna av en stjärna och på andra handleden en g-klav, som kan ses på den här bilden. Bara någon månad efter dom två lät jag en lärling tatuera mig på foten, där jag skrev in en del av texten till en FOB låt. På samma tatuering la vi sedan till 3 blommor efter den läkt. Sen för att han var lärling gjorde han inte världens bästa jobb och tatueringen i sig bleknade jättemycket och väldigt fort lät jag en annan tatuerare göra om den i slutet av sommaren, och nu är jag väldigt nöjd med den. Har en liljekonvalj på insidan av ankeln, som jag gjorde på mig födelsedag i år. Och till sist, jag och Isabella gjorde likadana hjärtan bakom vårat vänstra öra

Det kliar redan i kroppen till att göra fler, men tyvärr vill inte plånboken hålla med mig så det får allt vänta ett tag till. Den enda av dom som jag faktiskt har en bild på är den på foten, så den får jag väll ta och lägga upp. Den är inte speciellt bra för blommorna är mörkare i verkligeheten och linjerna ser ganska så krokiga ut, vilket dom inte är.



Kommentarer
Susanne

Kul att du ville svara! Verkar vara häftiga tatueringar du har. :)

2008-10-15 @ 06:35:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0