Trade baby blues against wideeyed browns

Fin dag idag trots att snön låg kvar från igår. I Edet hade inte kommit någon snö alls, så mamma var förvånad när jag sa att det snöat här igår. Åkte som sagt till Edet i förmiddags och satt med mamma och hennes polare på fiket i ett par timmar. Sen fick jag äntligen tummen ur röven och gick till banken och bytte till ett Visa kort istället för mitt maestro, som man inte kan handla på internet med. Så om en vecka kan även jag det, trevligt värre. 


Efter det gick vi och åt pizza, jag mer eller mindre hög på koffein efter kaffet på fiket. Kan inte förstå varför mamma tycker jag pratar mycket då, haha. Gick sen in i Edets zoo affär, som jag inte ens visste fanns, och köpte en katt matskål eftersom det var halva priset på dom. Nu fattas bara katten, jakten fortsätter...

Åkte hem och har sen städat lite och nyss gjort en ny design till Kristinas blogg. Hon har inte bytt sen hon gjorde sin blogg, så jag tyckte det var dags. Inget speciellt direkt, men lite mer färgglad och mindre deprimerande än vad den var innan iaf. Snart kommer tjejerna hit och vi ska se på film, troligen Undiscovered eller The Hitcher. TTYL!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0