Easter Sunday

Lite sent ute, eftersom det var sondag igar, men jag hade inte motivationen att ga och satta mig framfor datan da. Vi firar ju inte direkt pask har, delvis for att familjen ar halvjudisk och sen for att i Usa ar det inte lika stort generellt sett som i Sverige. Ben fick i alla fall dekorera lite agg, jag gjorde aven ett haltaskigt forsok vilket innefattade att jag tappade ett agg. Tur att det var kokt redan, hurm.

Vadret igar var helt underbart, lika varigt och fint som i lordags sa jag satt ute pa verandan pa framsidan och laste. En filt over benen och gosig fleece troja pa mig och det var inte talas om att frysa. idag verkar det vara likadant, kanske inte lika manga grader men anda sa man kan sprigna runt utan jacka. Fast det brukar jag ju gora mitt i vintern ocksa, men nu utan att faktiskt frysa..:)

Horde pa radion imorse att LA hade haft 90F igar, vilket ar typ 30 grader! Jag var mattligt avundsjuk, och ville inget hellre an att flyga till Magda och ha det lite sommar varmt ett tag.

  


Kommentarer
Jencie

svar: jo jag vet, men jag kommer inte kunna vara utan kamera så länge, tyvärr!

2008-03-24 @ 15:29:51
URL: http://jencie.blogg.se
em

jag ska tanka pa dig nar jag e i LA.....;D

2008-03-24 @ 17:15:43
URL: http://glasfjarilen.blogg.se
syrran

här faller snön för fullt så njut du!!!!

2008-03-24 @ 18:51:29
syrran

kan sko-mo(n)ster kolla efter en sko till grabben oxå? på payless såg jag ett par grå och gula toddler champion fury för 12.99 på rea. de får inte vara för smala bara till bredfoten. ni har ju sjukt mycket roligare skor än vad vi har.....blir avis....kram

2008-03-25 @ 06:00:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0