I forgot to remember to forget

Gardagens avsnitt av One Tree Hill var stortskont. Var jattekul att fa se lite av vad som hande under college tiden, forklaring till varfor saker ar som dom ar nu. Alskade slutet, Brookes sista replik var bara sa stort skon.

"This is going the be very interesting"

Sa som jag kommer ihag att hon sa, men sen sa kan jag vara fel med ord hit och dit. Natt ditat i alla fall. Och jag kan inte annat an att halla med henne..

Idag ar jag dessutom ledig. Visste inget om det forran igar kvall sa veckan innan semster blev annu kortare. inte mig emot. Har spenderat hela formiddagen med Emmy. Tog oss en tur till pysselaffaren, som alltid. Kopte saker fast jag inte skulle. Hade dock en kupong pa 50% pa en sak, sa det var inte sa farligt. Sen slank det som alltid ner lite papper for scrapbooking och min nya grej, farg till mina tavlor.

Sag aven dar inne en tavla, eller poster som jag fullkomligt alskade, men den var sa stor att jag skulle inte kunna fa hem den. Sota giraffer, en stor och en liten.. Sa underbart fin, verkligen.

Annars ar dagen speglad av illamaende, sa som resten av veckan har varit. Och sa som hela forra veckan var fran och till. Vet inte vad det ar, och jag ar verkligen trott pa det. Var nastan tvungen att lamna mataffaren idag for att alla grejer fick mig att vilja spy. Jag har dock inga problem med att ata, ar nastan enda grejen som fungerar. Flygturen pa fredag kan ju bli rolig, med tanke pa att jag blir latt aksjuk i flygplan. Jippi.

Nu ska jag ga och kolla klart pa LA Ink, orkade inte igar kvall.


Kommentarer
Jennie

Du är utmanad

2008-01-31 @ 14:20:02
URL: http://jencie.blogg.se
Jencie

Eftersom jag är lazy och inte orkar svara på ditt mail just nu så undrar jag vad du vill ha för färg på ditt peace armband , svart finns tyvärr inte längre!

2008-01-31 @ 23:09:10
URL: http://jencie.blogg.se
Emmy

ha det så underbart i californien, och hälsa magda!!! hoppas att du inte blev sjuk! jag ska höra me nya vmamman om bilen, får vänta in rätt tillfälle bara..:) pussssss kmr sakna dig

2008-02-01 @ 04:43:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0