The world spins madly on

Extremt seg, har verkligen inte varit pa humor for att skriva. Livet har trots allt rullat pa, men jag vet inte vad som hant, for jag vet inte nar jag skrev sist. Kanner mig mer eller mindre manad att skriva nu, enbart for att jag ska borja igen. Far bara daligt samvete nar jag inte skriver, ar mina gamla galna tankar som kommer upp igen.

Ar just nu pa Martha's Vineyard, en o utan for MA kust. Jess forladrar bor har och vi spenaderar Jess sista vecka som mammaledig har. Har varit okej, ar valdigt fint har, kul som semster men inte aret runt om. Aker hem imorgon. Sen mandag ar forsta dagen som au pair for 2 barn, officiellt. Alla ar oroliga utom jag, vet inte riktigt hur det kommer sig. Jess mamma ska dessutom komma upp 2 mandagar, den dagen da jag har bada barnen hela dagen sjalv. Onodigt tycker jag, men vad kan man gora.

Glada nyheter annars ar att Jennie har borjat kolla pa biljetter hit, saknar henne och Melanie sotingen. Hoppas innerligt att jag far besok i september.

Over and out!


Kommentarer
Jennie

Vi kommer att komma i början på September! Och vi kommer köpa biljetter nu runt den 25:e Juli! Så det är inte långt kvar tills det är 100% bekräftat att vi kommer nu!! Tänk vad spännande det kommer vara för Melanie med Rachel, hon är farcinerad av andra bebisar och dessutom kommer båda vara mycket större då!! Melanie kommer ju vara 9 månader och Rachel 6 månader!

2007-07-07 @ 13:28:35
URL: http://melanie.babyblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0